Ось, нарешті, і весна! Правда, ще тільки за календарем, а не за погодою, хоча у всіх з’явився весняний настрій. Але із цим, тобто, з настроєм, ще все попереду, як і попереду традиційні березневі свята: 8 Березня – День весни та жінки, День землевпорядника, 15 березня – Всесвітній день споживача, 23 березня – Всеукраїнський день працівників культури та Всесвітній день книги і авторського права, 25 березня – День Служби безпеки України, 27 березня – День театру.

До кожного із цих свят в КЗ «Терпіннівська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат» Запорізької обласної ради вже заплановано проведення цікавих загальношкільних заходів.

Так, 01.03.2017 пройшов перший із запланованих заходів день. Двері спортивної зали відчинили судді змагань, які зацікавили розважальними естафетами та призами, очікуваними учнями. До першого дня весни було організовано загальношкільну лінійку, естафету «Веселі старти». Прийняли участь не тільки вихованці, а й педагогічний колектив. Для вчителів провели зма ... Читати далі »

Переглядів: 384 | Додав: internat | Дата: 02.03.2017 | Коментарі (0)