Осінні канікули (23-30 жовтня) у КЗ «Терпіннівська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат» ЗОР проходять цікаво не тільки для учнів, а й для педагогів школи.
З метою вдосконалення знань і вмінь щодо дій в надзвичайних ситуаціях медичними сестрами Латишевою Ж.С. і Гавриченковою Л.М. для вчителів і вихователів проведено практичне заняття з надання першої медичної допомоги потерпілому.

З метою ознайомлення педагогічних працівників з формами та методами інтерактивної взаємодії, сприяння мотивації педагога до самовдосконалення, створення позитивного психологічного клімату в учнівському колективі директором школи Шевчик М.С. проведено семінар «Конфліктні ситуації серед вихованців. Розв’язання конфліктних ситуацій».
Інженер з техніки безпеки Голендерський Є.І. провів для працівників закладу повторний семінар-інструктаж із знання модифікації вогнегасників, користування та схематичного знання аварійних виходів.

Керівники методичних об’єднань вихователі Олексєенко О.В., Сушко Н.М, та Стіхіна Г.С. в актовому залі уч ... Читати далі »

Переглядів: 388 | Додав: internat | Дата: 27.10.2017 | Коментарі (0)