Довгоочікувана зима завітала і до нашого регіону. Ось, 23 листопада, над Терпінням пролітав по-зимовому ніжний, такий пухнастий сніг.

У КЗ «Терпіннівська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат» Запорізької обласної ради цього тижня розпочалась загальношкільна акція під гаслом: «Збудуймо годівничку та теплий будинок для пташок!». Адже наші «менші брати» в цей час вже очікують на допомогу людей, їм важко пережити скорочений світловий день, знайти в холодну пору року їжу. Кожного дня діти стежать, щоб у годівничках, які вони виробили власноруч, не було порожньо, підкладають туди корму.

Не залишилася без уваги і територія заповідної зони «Цілющі Джерела», що поряд зі школою-інтернатом. Вихованці 8-х та 10-х класів розмістили годівнички і тут. Птахи прилітають, знаходять собі щось смачненьке, а школярі за цим із цікавістю спостерігають.

Із дитячого віку добрі справи виховують в людині чесність та гідність, повагу та бережливість до неньки-природи.

... Читати далі »

Переглядів: 456 | Додав: internat | Дата: 24.11.2017 | Коментарі (0)

Найулюбленішими святами у початковій школі є «родинні», які спрямовані на сімейно-патріотичне виховання молодших школярів. Проведення щороку таких заходів стало в КЗ «Терпіннівська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат» ЗОР традицією, тому що під час таких свят розкриваються прозорі, неначе сльоза, дитячі почуття до своєї родини, до батьків, до своєї рідної домівки. І це зрозуміло, адже всі ми - народ України, який складається з родин, великих і малих, працьовитих та дружних. Як велика ріка бере початок і силу з малого джерела, так і наша держава починається з родини.

А підготували шкільне свято наші наймолодші учні разом з учителем Бугаєвою Наталією Михайлівною, вихователями Борденюк Іриною Ігорівною та Олексеєнко Оленою Володимирівною. Діти в своєму виступі розкрили сутність любові до родини, говорили ласкаві слова, співали пісні.

На завершенні свята вихованці «виростили родинне дерево» та заквітчали його різнокольоровими стрічками з побажаннями добробуту та щастя.

... Читати далі »

Переглядів: 407 | Додав: internat | Дата: 24.11.2017 | Коментарі (0)