Головна » 2018 » Жовтень » 11 » А вчитися у нас весело і цікаво!
21:38
А вчитися у нас весело і цікаво!

Минулий тиждень для учнів КЗ «Терпіннівська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат» Запорізької обласної ради був насичений різноманітними заходами.

На початку тижня відбулося свято, присвячене Міжнародному дню миру та доброти. Цього дня прийнято говорити багато приємних слів, дарувати друзям, близьким і рідним виготовлені власноруч паперові журавлики в ім’я поваги один до одного, бажати міцного здоров’я.

Є свято, яке не зміниться ніколи! «Цей світлий день належить вам по праву!» - саме із такої промови 5 жовтня ведучі розпочали святковий концерт, присвячений Дню вчителя. Цей святковий день щороку несе в собі тепло, любов, віру, повагу до знань. Учні постаралися і розкрили свої акторські, організаторські, художні здібності на всі сто відсотків! Адже обмежень для творчості не було! Кожен клас вітав педагогічний колектив по-своєму: хто піснею, хто танцем, а хто й гумористичною сценкою.

До речі, школярі ніколи не відмовляються від пропозицій відвідати кінотеатр «Перемога» у м. Мелітополі. Наприкінці тижня, у вихідний день, учні молодших класів побували на перегляді цікавого мультфільму у форматі 3D «Смолфут».

І педагоги, і учні, й адміністрація докладають кожного тижня, кожного дня зусиль і старання для того, щоб навчання та відпочинок у позаурочний час в школі було організовано цікаво, з бажанням до нових знань і вмінь!
 

Просмотров: 353 | Добавил: internat | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: