Головна » 2018 » Листопад » 17 » Дари осені - 2018
12:34
Дари осені - 2018

Щороку в осінню пору природа ділиться з нами дарунками, пахучими квітами, овочами та фруктами. 12 листопада 2018 року в КЗ «Терпіннівська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат» ЗОР відбулася виставка дитячих виробів та квіткових композицій «Дари осені». Всі класи мали можливість розкрити свою творчість, проявити фантазію, використавши природні матеріали. Кожна виконана поробка – це витвір майстра. Дитина вклала частинку своєї душі, вміння, власне бачення прекрасного, тому всі вироби заслуговують уваги.

Господарка-осінь завітала у гості з казковими героями. Присутні були зачаровані незвичайними виробами: лісовою галявинкою та величезним павуком із гарбузів, пінгвінами із баклажанів, і, навіть, ціла овочева сімейка завітала до нас у гості. Око гостей звеселяла вся палітра осені. Це і оранжеві чорнобривці, «синє море», червона калина, яскраво-жовті соняшники, різнокольорові троянди та айстри.

По закінченню виставки було проведено лінійку, на якій адміністрація закладу, подякували учням і педагогам за активну участь у заході, нагородила кожен клас солодкими подарунками.

Просмотров: 345 | Добавил: internat | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: