Головна » 2018 » Жовтень » 17 » День села Терпіння
12:19
День села Терпіння

12 жовтня в КЗ «Терпіннівська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат» Запорізької обласної ради пройшли заходи до Дня захисника України.

Святкова програма розпочалась з привітань та подарунків, власноруч виготовлених учнями школи. Отримали сувеніри ті, хто пов’язав своє життя з військовою службою зараз та в минулому. Після цього відбулась театралізована вистава, яку підготували учні школи, та продовжилось все на спортивному майданчику у вигляді спортивних змагань. 

14 жовтня учні нашої улюбленої школи прийняли участь у святі, яке дуже вагоме тому, що об’єднало День захисника України, День Українського козацтва, Свято Покрови, Храм у нашому селі Терпінні. 

Урочистості відбувалися в центрі села Терпіння. Кожного року у цей чудовий день члени шкільної футбольної команди беруть участь у футбольному матчі за кубок села Терпіння, Вже третій рік підряд здобули перемогу, За перше призове місце нагороджені кубком, отримали в подарунок м’яч, нагороджені грамотою голови сільської ради. 

У свято до закладу завітали випускники школи, а тепер - військовослужбовці. Діти подарували їм малюнки із особистими підписами та сувеніри. Щоб урізноманітнити вихованцям учбового закладу перебування у вихідні дні, щоб подарувати веселий настрій і позитивні святкові почуття, адміністрація школи разом із педагогічним колективом приготували деякий подарунок: у понеділок, 15 жовтня, приблизно о 19:00 годині, для школярiв було запущено великий салют! Діти були дуже здивовані, вони безмірно зраділи такому подарунку. 

Дивуйте дітей і піднімайте їм настрій! Любов і тепло потрібні кожному, і дитині, і дорослому!

Просмотров: 345 | Добавил: internat | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: