Головна » 2016 » Грудень » 20 » Із життя школи-інтернату
10:23
Із життя школи-інтернату

Педагогічний колектив КЗ «Терпіннівська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат» Запорізької обласної ради докладає зусиль для того, щоб організувати для своїх учнів не тільки цікаве навчання, а й урізноманітнити проведення виховних заходів у вільний від навчання час.

Протягом тижня з 12-го по 16 грудня 2016 для дітей було організовано цікаві пізнавальні заходи. Так, вони зустрілися із випускником школи-інтернату Калмиковим Сергієм, який захищає територіальну цілісність України в зоні АТО. Сергій розповів дітям про те, що саме від усіх нас залежать сьогодні безпека і спокій українців. Для гостя школярі підготували подарунки: малюнки та цікаві вірші.

Наприкінці тижня, у суботу, 17 грудня, діти навіть не здогадувалися, який несподіваний подарунок на них очікував: до них завітали друзі школи з розважальними іграми і жартівливими подарунками!

    

Без уваги не залишилися діти і 19 грудня. Вночі до них завітав святий Миколай і поклав кожному під подушку солоденький подаруночок та іграшку. Діти були настільки здивовані, що не стримували своєї радості! І вони щиро вірять, що Миколай справді існує!

 

 

Просмотров: 405 | Добавил: internat | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: