Головна » 2017 » Листопад » 30 » Хоч водій, хоч пішохід - не порушуй!
18:22
Хоч водій, хоч пішохід - не порушуй!

Cаме під таким гаслом пройшов із 13 по 19 листопада 2017р. в КЗ «Терпіннівська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат» Запорізької обласної ради Тиждень безпеки дорожнього руху.

Протягом тижня учні мали можливість поглибити свої знання про Правила дорожнього руху, облаштування дороги, дію світлофора, дорожні знаки та їх призначення; прийняли участь у шкільному конкурсі малюнків «Небезпека на дорозі». Перегляд відеороликів про ДТП за участю дітей дав змогу привернути увагу школярів до проблеми неуважності юних пішоходів на вулиці, замислитися на небезпеками, які очікують на дитину у разі її безпечного ставлення до правил поводження на дорозі. Особливо небезпечно на вулиці стає під час погіршення погодних умов, як сталося 28 листопада 2017р.: несподівана ожеледиця була причиною ДТП не тільки в Запорізькій області, а й по всій Україні.

Тому 30 листопада 2017р. з профілактичною роботою щодо запобігання дорожньо-транспортним пригодам за участю дітей до школи-інтернату завітали спеціалісти ГРПП - «групи реагування патрульної поліції» - Мелітопольського відділу поліції, начальник підрозділу капітан поліції Любишко Сергій Вікторович, та співробітники ювенальної превенції Мелітопольського відділу поліції. Учням розповіли про нещасні випадки, які можуть статися під час ожеледиці, про небезпеку, яку несуть водії автотранспортних засобів у разі невідповідності своїх автомобілів до пересування в зимовий період.

По закінченню заходу-зустрічі школярі переглянули відеоролик для майбутніх водіїв, який має цікаву назву: «КЕРУЙ!».

Педагогічні працівники сподіваються, що завдяки проведеним у межах Тижня заходам учні школи стануть відповідальнішими й уважнішими пішоходами, які за будь-яких умов не порушуватимуть Правила дорожнього руху.

Просмотров: 346 | Добавил: internat | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: