Головна » 2017 » Червень » 22 » Літні канікули - розважальні дні!
13:55
Літні канікули - розважальні дні!

Учні КЗ «Терпіннівська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат» Запорізької обласної ради протягом першого місяця літніх канікул вже отримали багато позитивних вражень, відвідали чимало цікавих місць.

По закінчені учбового року, а саме після проведення свята «Останній дзвоник» та випускного вечора, цікаво та змістовно пройшов насичений захід до Дня захисту дітей. Протягом дня вихованці малювали на асфальті, в туристичних системах «підкорювали» високі дерева, серед яких було натягнуто канати. Увечері спостерігали за величезним салютом.

Та вже через тиждень для учнів школи була організована поїздка до дитячого розважального центру «Jump city» у місті Мелітополь. Та й на цьому сюрпризи для школярів не закінчились: перед від’їздом до оздоровчого закладу на літній період адміністрація закладу організувала 21 червня поїздку до кінотеатру «Перемога» (м. Мелітополь) на перегляд мультфільму. Юним кіноманам така ідея припала до вподоби. Отримавши на вході до зали 3-D-окулярі і попкорн, дітлахи майже на дві години забули про свої турботи і занурились в сюжет фільму.

Адміністрація Терпіннівської школи-інтернату висловлює слова подяки дирекції кінотеатру «Перемога» за доброзичливість. Приємно, що місцеві підприємці не залишають без уваги питання участі в організації дозвілля для вихованців інтернатного закладу.

Просмотров: 477 | Добавил: internat | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: