Головна » 2017 » Червень » 26 » На відпочинок до літнього табору!
14:59
На відпочинок до літнього табору!

Літо діти очікують з нетерпінням. Вже перші сонячні дні, обіцяючи незабутні враження, відволікають дітей від навчання, налаштовують на відпочинок. Всім, безперечно, хочеться на пляж - ніжитися на пісочному березі й усміхатися сонцю. Ось і настав той довгоочікуваний день, коли вихованці КЗ «Терпіннівська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат» Запорізької обласної ради відправилися на відпочинок до оздоровчого літнього закладу, де білий пісок, чисте повітря та блакитна вода!

24 червня 2017 року дванадцять дітей-сиріт і дітей-інвалідів відправились на відпочинок до табору «Лазурна райдуга» , що знаходиться у смт. Кирилівка Якимівського району. Під час поїздки вихованці розповідали цікави історії з попереднього відпочинку, співали пісні та відгадували загадки, які для них підготували супроводжуючі педагоги. По прибуттю до місця призначення учнів зустріли доброзичливі співробітники ДЗОВ та відвели по загонах.

Впевнені, що діти отримають незабутні враження та добрі спогади від відпочинку в цьому дуже затишному місці, який має чудову назву - «Лазурна райдуга»!

Просмотров: 397 | Добавил: internat | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: