Головна » 2019 » Грудень » 20 » Новорічні спортивні турніри
15:01
Новорічні спортивні турніри

Напередодні у Мелітопольському спорткомплексі ДЮСШ № 3 завершився щорічний турнір серед команд шкільної футзальної ліги Мелітопольського району, де грали майбутні «зірочки» українського футболу та футзалу (принаймні, цього дуже б хотілося !..) У турнірі взяли участь 6 команд учнів п’ятих-шостих класів.

За перше місце у змаганнях боролися хлопці з Костянтинівки. Але їх візаві з Вознесенівки змогли дуже швидко відігратися та повністю прибрати ініціативу «до своїх ніг». 

І знову яскраве шоу для вболівальників цього матчу! Якби ви тільки бачили, що виробляли на майданчику «зеленої» зали терпіннівські юнаки! Оце так було видовище, оце так футзал!.. 
Команда із села Спаське грала академічно, правильно та доволі непогано, але тут вже далася взнаки різниця в пропущених м’ячах. Набагато яскравіше в технічному плані виглядали притконогі гравці КЗ «Терпіннівська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат» ЗОР, які входили до складу команди села Терпіння. Перемогли цілком заслужено, справедливо, чесно та, що головне, – естетично та витончено.

Отже, I місце у фіналі «Шкільної Футзальної гри» здобула команда села Вознесенівка! II місце в запеклій боротьбі виборола команда села Костянтинівка. Команда села Терпіння виборола III призове місце.

Просмотров: 242 | Добавил: internat | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: