Головна » 2017 » Вересень » 7 » Перший дзвоник 2017
12:38
Перший дзвоник 2017

Перший дзвоник — традиційне свято школярів, яким починається навчальний рік.

Швидко пройшло літо і ось пролунав перший шкільний дзвоник. Для когось - вперше, а для когось - востаннє. Небагато часу залишилось старшокласникам-випускникам побути дітьми. Через деякий час доведеться їм «поставити крапку» в багаторічному навчальному марафоні з усіма його уроками, контрольними роботами та домашніми завданнями!..

У КЗ «Терпіннівська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат» Запорізької обласної ради пройшло загальношкільне свято для учнів, випускників, вчителів і батьків. Святково вбрані діти з квітами в руках. Батьки, які намагаються приховати своє хвилювання за посмішками, підбадьорювали своїх дітей, що вперше йдуть до школи. Обійми, рукостискання, радісні вигуки при зустрічі однокласників. Такі традиційні ознаки 1 вересня!

Зусиллями адміністрації, педагогічного колективу, техперсоналу наша улюблена школа була чудово підготовлена до нового навчального року. І вже з понеділка 04.09.2017 стартував «Олімпійський тиждень» із загальношкільною лінійкою, виносом олімпійського прапору та ознайомленням з переліком спортивних заходів.

Просмотров: 573 | Добавил: internat | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: