Головна » 2019 » Січень » 27 » Робіть постійно добрі справи!
09:52
Робіть постійно добрі справи!

Чудова пора року - осінь та зима. Осінь - золотий період. Для робітників лісового господарства цей період особливий, найважливіший по лісоутворенню.

Вихованці КЗ «Терпіннівська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат» ЗОР вже тривалий час допомагають Старо-Бердянському лісництву. Діти піклуються про зелені насадження та мешканців лісу. Наприкінці осені вихованці назбирали майже 200 кг плодів дуба – жолудів. Потім жолуді були доставлені для висадження до лісництва.

Ось і у зимовий період, 24 січня 2019 року, члени шкільного самоврядування власноруч виготовили годівнички для птахів та провели акцію «Подарунок для мешкаців лісу». 

У суботу 26 січня під керівництвом педагогічних працівників діти відвідали Старо-Бердянське лісництво. Зустрів вихованців лісничий Олександр Горшков і разом зі гостями направився до лісу. Лісничий розповів про мешканців лісу, про площі та насадження. Підкреслив, що взимку шукати природній корм для тварин важко – земля замерзає, а ліс вкривається снігом, і тварини охоче ласують щедрими гостинцями. Вихованці під час подорожі розвісили годівнички для птахів, розклали гостинці для тварин. До лісу учні привезли чимало подарунків: овочі, фрукти і навіть картоплю з салом. Учнів вразив охайний ліс, позначки та пункти відпочинку. 

Лісничий підкреслив: у лісі птахи та звірі у себе вдома, а ти - гість. У гостинах потрібно вміти себе поводити. Усе живе пов'язане між собою. Отже, кожна людина має любити і захищати природу. Від нас, і тільки від нас, людей, залежить, якою вона буде!

Просмотров: 347 | Добавил: internat | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: