Головна » 2018 » Серпень » 14 » Школа-інтернат завжди рада своїм випускникам
12:18
Школа-інтернат завжди рада своїм випускникам

Днями до рідної школи-інтернату завітав колишній випускник Мерещенко Юрій Миколайович, 1951р.народження. Він завітав не сам: привів із собою доньку Мюллер Юлію, чоловіка доньки Мюллер Крістофф та онучку Жозефін.

Юрій розповів, що закінчив Терпіннівську школу-інтернат у 1966 році. Підкреслив, що тоді це був дитячий будинок, у якому на той час виховувалось понад 300 дітей. Стисло розповів про своє шкільне життя, про ставлення педагогічного колективу до вихованців. У своїх спогадах Юрій несподівано відкрив рідним свої дитячі таємниці. Він давно дав їм обіцянку, що покаже школу, де навчався і жив, частинку свого дитинства.

Від 1966 року все дуже змінилося. Школу не впізнати. На сьогодні це сучасний навчальний заклад, територія якого приємно вражає яскравими кольорами квітів, дитячих майданчиків, справжнім фонтаном та декоративними спорудами на клумбах. Змінилися умови проживання і навчання дітей в учбовому та спальному корпусах, не впізнати їдальню. З усього видно, що колектив школи-інтернату дбає про своїх учнів, працівники ставляться до всього, що знаходиться у школі та на її території, з любов’ю та дбайливістю.

Гості побажали колективу школи-інтернату творчого натхнення у своїй праці. І в кожного вихованця після закінчення навчання обов’язково залишиться в душі частинка подарованого педагогами тепла, щирої любові та турботи.

Просмотров: 380 | Добавил: internat | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: