Головна » 2018 » Жовтень » 25 » Спорт завжди поруч з нами!
18:29
Спорт завжди поруч з нами!

Здоровий спосіб життя як запорука здоров’я! Конкурси, змагання, рухливі ігри і ще багато чого відбувається у вихідні дні в КЗ «Терпіннівська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат» ЗОР. Так, і у неділю 21 жовтня вихованці нашого учбового закладу прийняли участь у змаганнях з футболу, які проходили на стадіоні села Тамбовка. Прийняти участь у турнірі виявили бажання ще три команди: Вознесенівської, Семенівської, Костянтинівкої загальноосвітніх шкіл.

Протягом змагань тривала запекла боротьба, матчі були дуже складними. Цікавим видався і фінал. Драматизму в поєдинку було предостатньо. Зафіксовано дві перемоги і одна поразка: Терпіння - Семенівка 5:1., Терпіння - Костянтинівка 3:2,  Терпіння-Вознесенівка 0:2. Тож можемо привітати спортсменів  КЗ «Терпіннівська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат» ЗОР з успішним дебютом.

На сьогодні ми посіли друге місце! Колектив перебуває в чудовій формі, а злагодженість команди дає свої позитивні результати. В майбутньому бажаю нашій команді гольових передач, сильних і точних контрударів, легких зустрічей, відсутності травм та, звичайно, перемог! 

Футбол, як і інші види спорту, сприяє залученню молодого покоління до здорового способу життя!

Спорт єднає всіх!

Просмотров: 325 | Добавил: internat | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: