Головна » 2019 » Травень » 22 » Тиждень безпеки дорожнього руху
08:50
Тиждень безпеки дорожнього руху

З метою запобігання дорожньо-транспортного травматизму учасників освітнього процесу, формування навичок безпечної поведінки на вулицях і дорогах, удосконалення і узагальнення знань з безпеки дорожнього руху, правил пішоходів, безпечного поводження під час руху до школи і додому в КЗ «Терпіннівська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат» Запорізької обласної ради 15-21 травня 2019 пройшов Тиждень безпеки дорожнього руху. Головна тема Тижня безпеки дорожнього руху: «Безпека на дорозі - безпека життя».

Протягом тижня для учнів 1-2 класів відбувся конкурс загадок про дорожній рух. Серед учнів 3-5 класів було проведено диктанти «Дотримання правил дорожнього руху». Серед учнів 6-10 класів – диктанти за темою: «Наш друг - дорожній рух».

Бібліотекар школи Тітова Т. В. провела інтелектуальну гру «Що? Де? Коли?» щодо правил дорожнього руху, переможцями яко] стали учні 8-Б класу. Вихователями були проведені бесіди «Безпека пішохода», «Безпека пасажира».

21 травня пройшов Єдиний урок «Безпека на дорозі – безпека життя». На цей урок до учнів завітали інспектори швидкого реагування патрульної поліції міста Мелітополя: старший сержант поліції Юрченко В.В. та старший лейтенант поліції Петренко О.А. Вони провели для школярів урок, метою якого було поглибити знання учнів з правил дорожнього руху, закріпити основні правила руху з метою попередження дитячого травматизму. Після заходу інспектори ознайомили всіх із службовим автомобілем, з його оснащенням та напрямом роботи спецзасобів.

Колектив КЗ «Терпіннівська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат» ЗОР нагадує: правила дорожнього руху обов’язково повинен знати та виконувати кожен, щоб зберегти не лише своє життя та здоров’я, а й життя інших людей!

Просмотров: 285 | Добавил: internat | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: