Головна » 2018 » Жовтень » 8 » Тиждень, присвячений 100-річчю від дня народження В.О. Сухомлинського
19:31
Тиждень, присвячений 100-річчю від дня народження В.О. Сухомлинського

«Людина народжується не для того,
щоб зникнути невідомою пилинкою.
Людина народжується, щоб залишити
після себе слід вічний»
В.О.Сухомлинський

Такою людиною і був Василь Олександрович Сухомлинський. 

28 вересня 2018 року виповнилося 100 років від дня народження видатного педагога сучасності, вченого, громадського діяча Василя Олександровича Сухомлинського.

З 28.09-04.10.2018 р. в КЗ «Терпіннівська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат» ЗОР було проведено тиждень, присвячений 100-річчю від дня народження В.О. Сухомлинського.

28 вересня 2018 року відбувся виховний захід-презентація «Штрихи до портрета Василя Сухомлинського», який підготували вчителі-мовознавці: Зоня М.Л., Макогон І.В., Науменко І.Г., Ступар В.П.

1 жовтня 2018 року була проведена єдина класна година «Серце віддаю дітям», яку проводили класні керівники 1-10 класів.

2 жовтня 2018 року відбулося засідання круглого столу «Реалізація ідей В.О.Сухомлинського про захист дітей, збереження і зміцнення їх здоров’я, фізичне виховання і розвиток», який підготували вчителі Гандзюк Т.М., Каравай В.А. та психолог Анненкова Г.М. в якому прийняли участь вчителі та вихователі школи-інтернату.

3 жовтня 2018 року пройшла виставка малюнків за творами В.О.Сухомлинського та виставка книг і книг-розкладанок, яку організували Воробйова Т.М., Середа О.А., Середа Х.М. та бібліотекар Тітова Т.В.. У конкурсі малюнків за творами В.О.Сухомлинського прийняли участь учні початкових класів.
    

4 жовтня 2018 року для учнів 1-4 класів класні керівники організували перегляд дитячих фільмів за творами В.О.Сухомлинського.

Для учнів 5-10 класів вчителі Бриль І.А. та Любомська А.О. організували перегляд фільму «Дотик до філософії серця В.О.Сухомлинського».

Складна, безперервна робота – рости, відкривати світ, пізнавати людей, учитися любити. Діти повинні не тільки здобувати знання, а й вчитися жити у цьому великому світі за законами добра, краси; вчитися жити серед людей; розуміти де «добро» і «зло»; бути чесними, справедливими, щирими, мудрими, милосердними.

А вчить нас цьому творча спадщина В.О.Сухомлинського – істинно народного педагога, поборника добра, краси і правди.

Просмотров: 467 | Добавил: internat | Рейтинг: 5.0/2
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: