Головна » 2017 » Травень » 10 » Відзначення Дня пам'яті та примирення та Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні в Терпіннівській школі-інтернаті
10:32
Відзначення Дня пам'яті та примирення та Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні в Терпіннівській школі-інтернаті

Згідно Указу Президента України «Про заходи з відзначення у 2017 році 72-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні» Україна продовжує традицію святкування 8 травня Дня пам’яті та примирення, 9 травня – Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Долучилися до вшанування визначних дат педагоги й учні КЗ «Терпіннівська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат» Запорізької обласної ради.

6 травня учні школи прийняли участь у відкритому турнірі Мелітопольської районної ДЮСШ з міні-футболу, який проходив в селі Тамбовка Мелітопольського району на стадіоні спортивної бази. Організатором турніру виступив директор ДЮСШ Коротков С.С. Команда школи-інтернату здобула IV місце серед шести команд.

З метою гідного вшанування подвигу переможців нацизму у Другій світовій війні, ветеранів війни, учасників українського визвольного руху, жертв нацистських переслідувань, увічнення пам'яті загиблих у Другій світовій війні, а також утвердження патріотизму та національної гідності педагогічний та учнівський колективи школи-інтернату провели захід під назвою «Ніхто не забутий, ніщо не забуто». Після проведення заходу, пройшли спортивні змагання, які підготували вчителі фізичної культури. Учасники змагань продемонстрували спритність, вміння діяти в складних життєвих обставинах, надавати першу медичну допомогу, транспортувати постраждалого зі спеціальним обладнанням.

9 травня, школярі прийняли участь у традиційному турнірі з великого футболу, який щорічно проводиться Терпіннівською сільською радою до Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. По закінченню змагань учні були нагороджені кубком і грамотами за зайняте I місце. Продовжилося святкування біля Пам’ятника полеглим воїнам у селі Терпінні традиційним покладанням квітів тим, хто пройшов крізь пекло війни, хто з думкою про своїх дітей, дружин і матерів поліг у бою.

Просмотров: 398 | Добавил: internat | Рейтинг: 2.0/1
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: