Головна » 2017 » Жовтень » 20 » Загальношкільний урок безпеки життєдіяльності
18:35
Загальношкільний урок безпеки життєдіяльності

Відомо, що найдорожчий скарб людини – це її власне життя і здоров'я. Незнання або невміння дотримуватися  певних правил часто призводить до втрати не тільки здоров'я, а навіть життя.

У КЗ «Терпіннівська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат» Запорізької обласної ради раз на півріччя проводяться навчання з пожежної евакуації. Щоб проконтролювати, в якому стані знаходиться пожежна безпека в школі, здійснюються перевірки знань, тренування з надання первинної медичної допомоги та пожежогасіння.

Ось і 20 жовтня 2017 року згідно листа Департаменту освіти і науки Запорізької обласної ради  проведено  загальношкільний урок безпеки життєдіяльності в присутності Державної пожежної рятувальної частини ГУ ДСНС України у Запорізький області разом із Мелітопольським міським районним управлінням ГУ ДСНС України у Запорізький області. Це  дуже  важливо для того, щоб підготувати учасників учбово-виховного процесу до всіх можливих надзвичайних ситуацій.

Гості ознайомили  дітей  і  дорослих  з оснащенням рятувального автомобіля, продемонстрували роботу приладдя  та  групи рятівників.

Просмотров: 371 | Добавил: internat | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: