Головна » 2018 » Травень » 22 » Заходи до Дня вшанування жертв політичних репресій в Україні
12:47
Заходи до Дня вшанування жертв політичних репресій в Україні

З метою формування в учнів національної свідомості, патріотичного виховання, гідного вшанування жертв масових репресій в КЗ «Терпіннівська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат» ЗОР проведено низку виховних заходів.

З 14 травня по 18 травня в бібліотеці було оформлено тематичні книжкові виставки до Дня вшанування жертв політичних репресій в Україні («Забуттю не підлягає», «Пам’яті жертв геноциду кримськотатарського народу», «Роковини великого терору»), огляд літератури «Репресоване «Відродження», виставки нормативно-правових документів «Права, свободи та обов’язки людини і громадянина».

З 15 травня по 16 травня відбулися інформаційні години, виховні бесіди «Маленькі історії про великі істини. Права та свободи дитини» для учнів 1-4 класів «Дитинство за колючим дротом».
18 травня проведено загальношкільну лінійку під гаслом: «Скажемо терору: «Ні!». Під час проведення лінійки – повідомлення про репресивну політику комуністичного тоталітарного режиму на території України протягом 1917-1991 років та сьогоденна боротьба України проти російської агресії.

19 травня для учнів 9-10 класів організований перегляд основаних на фактах документальних стислих відеострічок: «Великий терор в Україні в 1937-1938 роках, пишемо історію».

У неділю, 20 травня, було проведено приспущення державного прапора України, вшанування пам'яті загиблих хвилиною мовчання.

Просмотров: 372 | Добавил: internat | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: