Головна » 2018 » Лютий » 20 » Заходи до масляного тижня
12:49
Заходи до масляного тижня

У КЗ «Терпіннівська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат» ЗОР тиждень з 12 по 16 лютого видався насиченим на події.

Розпочався тиждень 12 лютого 2018р. із заходу, присвяченому святкуванню Масляної.
У вівторок пройшли «Веселі старти»: змагання між командами вихователів та збірної команди учнів. Присвячений захід здоровому способу життя - «Школа проти шкідливих звичок!». Перемогу здобула команда старшокласників.

На зміну змаганням 14 лютого 2018р. в актовій залі школи пройшла театралізована вистава за участю учнів та вихователів до Дня закоханих, і мала цікаву назву - «Вечори на хуторі біля Диканьки». По закінченню вистави всі глядачі від «акторів» отримали солодкі подарунки.

І це ще не все: про небезпеку на дорозі 15 лютого 2018р. нагадали вихованці 5 класу. Вони розповіли про Правила дорожнього руху, дорожні знаки, світлофор та його призначення під час проведення заходу, який мав назву «Обережність на дорозі».

Завершили тиждень молодші школярі яскравим виступом з нагоди Стрітення. Разом із дітьми вихователі під час вистави в яскравій театралізованій формі розповіли глядачам про Масляну, про Стрітення, та наприкінці свята на шкільному подвір’ї водили хороводи та палили опудало.

На вихідних педагогом-організатором були проведені конкурси на найкращого творця живопису та на найкращого танцюриста. Перше місце із живопису отримав учень 8-го класу Фадєєв Євген. Звання «Найкращий танцюрист» отримав учень 5-го класу Воронін Тимофій. Вітаємо!

Просмотров: 445 | Добавил: internat | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: