Головна » 2018 » Січень » 6 » Зимові канікули в Терпіннівській школі-інтернаті
10:02
Зимові канікули в Терпіннівській школі-інтернаті

Не дивно, що протягом зимових канікул учні Терпіннівської школи-інтернату кожного дня очікують на сюрпризи, цікаві та несподівані. Адміністрація школи ретельно складає розклад проведення заходів на період канікул, щоб не тільки урізноманітнити дозвілля дітей, а й заповнити вільний час корисними цікавими розвагами.

Так, 31 грудня 2017р. з нагоди новорічних свят шкільний двір за розпорядженням директора був прикрашений яскравими різнокольоровими гірляндами для створення святкового настрою. Учні були здивовані та дуже зраділи, адже попереду їх очікували нові сюрпризи.

За півтори години до початку Нового року директор школи Шевчик Марина Станіславівна привітала вихованців зі святом і запросила до шкільного двору на новорічний фейєрверк.

А 2 січня 2018р. діти відвідали кінотеатр «Перемога» у м. Мелітополі і переглянули захоплюючий фільм у форматі 3D «Джуманджи». Для юних глядачів кіносеанс промайнув майже на одному диханні завдяки елементам фентезі кінострічки, атмосфері пригод і несподіванок.

Педагогічний колектив КЗ «Терпіннівська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат» ЗОР висловлює подяку керівництву кінотеатру «Перемога» за доброзичливе ставлення до учнів школи!
 

Просмотров: 387 | Добавил: internat | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: