Головна » 2015 » Грудень » 16 » Екологічна акція учнів школи-інтернату
21:18
Екологічна акція учнів школи-інтернату

 Екологічна акціяУ Комунальному закладі «Терпіннівська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат» Запорізької обласної ради (с.Терпіння Мелітопольського району) 11-12 грудня 2015р. пройшла екологічна акція, мета якої - облаштування й озеленення: прибирання шкільної території і території заповідної зоні «Цілющих джерел», що поряд зі школою-інтернатом; проведення рейду з озеленення. Учнями під час акції висаджено на шкільному подвір'ї власноруч вирощену ялинки і 14 саджанців.

Дуже активно учні працювали на свіжому повітрі, і залишилися задоволеними результатами своєї праці.

Зібраний разом із вихователями природний матеріал було використано для виготовлення поробок, виставка яких пройшла а актовій залі школи.

   

Екологічні акції традиційно проводяться у школі восени і навесні. Такі заходи сприяють вихованню у дітей та підлітків дбайливого ставлення до своєї школи, свого села і бережливого до природи, спостережливості за навколишнім світом, почуття колективізму. Це саме ті добрі справи, які допомагають зробити світ кращим.

Тому звертаємось до всіх: приєднуйтесь! Озирніться навколо і вирішіть, як кожен зможе додати свого внеску до загальнолюдською справи – справи збереження навколишнього середовища, зелених насаджень, чистоти територій, де живемо.

Педагогічний колектив 
Терпіннівської школи-інтернату

 

Просмотров: 431 | Добавил: internat | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: