Головна » 2017 » Лютий » 20 » Лютневі свята в школі-інтернаті
10:48
Лютневі свята в школі-інтернаті

Минулий тиждень для учнів КЗ «Терпіннівська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат» Запорізької обласної ради був насиченим і цікавим: у школі пройшли виховні заходи і спартакіади.

Школярі з нетерпінням очікували на День святого Валентина, «плюшево-квіткове» і «сердечно-шоколадне» свято, як кажуть у народі, «День закоханих». Саме цього дня прийнято говорити багато приємних слів, дарувати близьким і рідним «валентинки» з теплими побажаннями, милі дарунки, здійснювати безумні вчинки в ім'я любові. Напередодні свята діти задавалися питанням, які ж подарунки презентувати. Традиційно прийнято, що цього дня обов'язково дарують шоколадні солодощі, іграшки, милі презенти. Але, звичайно, більш приємним буде дарунок, зроблений своїми руками. Так і вчинили! Вихователі з учнями 9-х класів організували чудове свято. До того ж, вони оголосили конкурс на найоригінальнішу та найяскравішу «валентинку». Встановили в спальному та учбовому корпусах поштові скриньки для збору письмових привітань.

За цим святом прийшло й інше. 15 лютого учні 4-х класів привітали всіх зі Стрітенням Господнім. В актовому залі з нагоди свята відбулася цікава вистава, за допомогою якої розкрито для дітей історію народних традицій.

Наприкінці тижня школа-інтернат зустріла воїнів-афганців. Для них учні 6-х класів підготували вірші, пісні та танок. Під час танцю діти спробували відобразити біль, перенесену бійцями тієї війни, висловили скорботу в пам'ять загиблих. По завершенню заходу кожен із гостей звернувся до глядачів з побажанням миру та злагоди.

Просмотров: 388 | Добавил: internat | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: