Головна » 2019 » Березень » 7 » Міжнародний жіночий день
20:06
Міжнародний жіночий день

Міжнародний жіночий день 8 Березня – свято весни, любові та краси, свято, яке відзначають у всьому світі. Воно  завжди асоціюється з весною, ніжністю, красою та теплом , але найбільше – з жіночою красою та витонченістю. Отже напередодні 8 Березня – радісного свята мам, бабусь і всіх дівчаток, у КЗ «Терпіннівська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат» ЗОР було проведено родинне свято.

З теплими вітальними словами до всіх жінок звернулась директор школи, Марина Шевчик. Щиро привітала із наступаючим прекрасним весняним святом 8 Березня! Побажала міцного здоров’я, величезного щастя, кохання і добра. «Вітаю Вас із святом весни – 8 березня. Бажаю Вам від щирого серця міцного здоров’я, нев’янучої молодості та багато взаємного кохання! Нехай прекрасні почуття зігрівають ваші серця, а Ви залишайтеся завжди такими ж неповторними, якими Ви є зараз. Від усієї душі приєднуюсь до всіх привітань, що Ви вже отримали, та ще раз бажаю здійснення усіх ваших бажань».

Цікаво, тепло, весело і піднесено пройшло свято у нашій школі. Учні вітали своїх матусь, бабусь, сестричок, вчителів. Для них лунали пісні, щирі слова вдячності за турботу і ласку, за материнське тепло та відданість. А веселі конкурси, виготовлені власноруч подарунки, запальні танці створювали по-справжньому святковий настрій. Дітвора дарувала присутнім радість і втіху своєю майстерністю. 

Просмотров: 386 | Добавил: internat | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: