Головна » 2015 » Грудень » 29 » Новорічний КВК
10:41
Новорічний КВК

Новий рік – це одне з найбільш таємничих, урочистих і «родинних» свят, яке обіцяє здійснення мрій кожному, хто вірить у чудеса. Очікують дива не тільки діти але й дорослі, навіть якщо вони зовні серйозні і не подають виду. Неможливо визначти, який народ почав святкувати зустріч Нового року першим, оскільки цей день святкується всіма народами нашої планети з давніх часів. Але до кожного народу Новий рік приходить «у свій час» відповідно до традицій, звичаїв. 

 

Так у Терпіннівській СЗОШІ вже стало традицієй напередодні  Нового року влаштовувати новорічний КВК, у якому беруть участь не тільки діти, а й дорослі. До свята готувалися всі, осторонь не залишився ніхто: писався – переписувався сценарій, народжувались нові ідеї конкурсів. 
І ось нарешті на сцені актової зали зібралися команди: «Занесенні снігом» - команда учнів 9-А, 10-А, вихователі Сібільов О. В., Акатова Л. П.; «Онуки діда» - 9-Б клас, вихователі Шуплецова І. В., Кузьменко О. Є. Прийняли участь ще багато вихователів з різних класів.

Вдалось це свято чи ні, можно було спостерігати по обличчам глядачів у залі. Сяючі очі, усмішки, гарний настрій, запальна атмосфера панувала у актовій залі на протязі півтори години. Кожен, хто прийшов на свято, отримав свою частинку «позитиву» та гарного настрою на всі новорічні свята. А на скільки це вдалося учасникам КВК, можна зробити висновок зі слів глядачів: «А що ви приготуєте на наступне свято?». 

 

Просмотров: 369 | Добавил: internat | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: