Головна » 2016 » Квітень » 22 » Життя та здоров’я людини - найдорожчий скарб
06:59
Життя та здоров’я людини - найдорожчий скарб

В КЗ «Терпіннівська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат» ЗОР пройшов тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності, тому що одне з найважливіших завдань навчально-виховного процесу — забезпечення збереження життя та здоров’я дитини.

З 18.04-22.04.2016 в межах "Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності" вчителі та вихователі провели дуже цікаві лекції і класні години.

На звернення щодо проведення оглядово тематичних навчань приїхали рятувальники «Мелітопольського міськрайонного управління ГУ ГСЧС України в Запорізькій області», із задоволенням та одразу ж після запрошення працівники служби завітали до нашої школи. Рятувальники продемонстрували оснащення рятувального автомобіля та вміння користуватися обладнанням.

По закінченню виступу працівників аварійно-рятувальної служби було проведено навчальне тренування з евакуації зі спального та навчального корпусів школи. Проведений захід не тільки розширив знання про складну і відповідальну професію рятувальника, а й сприяв вихованню в учнів практичних навичок щодо дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій.

Дякуємо за співпрацю і бажаємо успіхів всім працівникам ДСНС!

 

Просмотров: 339 | Добавил: internat | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: