Згідно Указу Президента України «Про заходи з відзначення у 2017 році 72-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні» Україна продовжує традицію святкування 8 травня Дня пам’яті та примирення, 9 травня – Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Долучилися до вшанування визначних дат педагоги й учні КЗ «Терпіннівська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат» Запорізької обласної ради.

6 травня учні школи прийняли участь у відкритому турнірі Мелітопольської районної ДЮСШ з міні-футболу, який проходив в селі Тамбовка Мелітопольського району на стадіоні спортивної бази. Організатором турніру виступив директор ДЮСШ Коротков С.С. Команда школи-інтернату здобула IV місце серед шести команд.

З метою гідного вшанування подвигу переможців нацизму у Другій світовій війні, ветеранів війни, учасників українського визвольного руху, жертв нацистських переслідувань, увічнення пам'яті загиблих у Другій світовій війні, а також утвердження патріотизму та національної гідності педагогічний та учнівський колект ... Читати далі »

Переглядів: 402 | Додав: internat | Дата: 10.05.2017 | Коментарі (0)