Головна » 2018 » Жовтень » 17 » До Дня Захисника України
11:31
До Дня Захисника України

12 жовтня в КЗ «Терпіннівська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат» ЗОР було проведено виховний захід, присвячений Дню Захисника України, в якому прийняли участь вчитель історії – Шершньова Л.Г., педагог-організатор – Латишева А.В. та учні школи-інтернату.

 

Сьогодні ми святкуємо велике свято – День Захисника Вітчизни. Ми безмежно вдячні і вклоняємося тим, хто несе службу в лавах армії. Дякуючи їм наша Батьківщина сильна, незалежна, могутня. У нас панує мир, спокій та злагода. Але і ми не сидимо склавши руки: ми навчаємось, опановуємо різні предмети, зберігаємо природу, навколишнє середовище, допомагаємо старшим, любимо наш рідний край, бережемо традиції та звичаї свого народу.

День Захисника України - це мужності й геройства свято. І ми вклоняємося тим, хто літ тому назад багато і тим, хто нині з автоматом нам спокій береже і захищає маму і мене, сестру і брата, велику нашу всю родину – рідну, вільну Україну.
 
Ми щасливі, що народилися й живемо на чудовій, мальовничій землі. Тут жили наші діди, прадіди, тут живуть наші батьки, тут корінь роду українського, що сягає сивої давнини. І де б ми не були, відчуваємо поклик рідної землі.

Свято День Захисника України дороге кожному українцю. Не знайдеться на Україні хати, на стінах якої не висіли портрети членів родини в військовій формі, в касках. Це наші діди, батьки, на подвигах яких завжди, в усі часи виховується нове покоління.

Мільйони людей вірять, що небо нашої України-матері буде мирним, адже його оберігають славні воїни, їм довіряють найдорожче, найсвітліше – оберігати мир!

 

Хай назавжди поселяться в ваших сім’ях Любов, Повага і Статок. І той місточок доброти і любові ніколи не переривається. Щастя Вам усім!

Просмотров: 405 | Добавил: internat | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: