12 жовтня в КЗ «Терпіннівська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат» Запорізької обласної ради пройшли заходи до Дня захисника України.

Святкова програма розпочалась з привітань та подарунків, власноруч виготовлених учнями школи. Отримали сувеніри ті, хто пов’язав своє життя з військовою службою зараз та в минулому. Після цього відбулась театралізована вистава, яку підготували учні школи, та продовжилось все на спортивному майданчику у вигляді спортивних змагань. 

14 жовтня учні нашої улюбленої школи прийняли участь у святі, яке дуже вагоме тому, що об’єднало День захисника України, День Українського козацтва, Свято Покрови, Храм у нашому селі Терпінні. 

Урочистості відбувалися в центрі села Терпіння. Кожного року у цей чудовий день члени шкільної футбольної команди беруть участь у футбольному матчі за кубок села Терпіння, Вже третій рік підряд здобули перемогу, За перше призове міс ... Читати далі »

Переглядів: 346 | Додав: internat | Дата: 17.10.2018 | Коментарі (0)

12 жовтня в КЗ «Терпіннівська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат» ЗОР було проведено виховний захід, присвячений Дню Захисника України, в якому прийняли участь вчитель історії – Шершньова Л.Г., педагог-організатор – Латишева А.В. та учні школи-інтернату.

 

Сьогодні ми святкуємо велике свято – День Захисника Вітчизни. Ми безмежно вдячні і вклоняємося тим, хто несе службу в лавах армії. Дякуючи їм наша Батьківщина сильна, незалежна, могутня. У нас панує мир, спокій та злагода. Але і ми не сидимо склавши руки: ми навчаємось, опановуємо різні предмети, зберігаємо природу, навколишнє середовище, допомагаємо старшим, любимо наш рідний край, бережемо традиції та звичаї свого народу.

День Захисника України - це мужності й геройства свято. І ми вклоняємося тим, хто літ тому назад багато і тим, хто нині з автоматом нам спокій береже і захищає маму і мене, сестру і брата, велику нашу всю родину &ndas ... Читати далі »

Переглядів: 405 | Додав: internat | Дата: 17.10.2018 | Коментарі (0)